CleverCLEAN PRO keraamikale

CleverCLEAN PRO keraamikale ja sanitaartehnilistele seadmetele

Professionaalne kaitsevahend kergema ja kiirema puhastamise tagamiseks

Puhastust kergendav pinnakaitsevahend terasest, värvilistest metallidest ja keraamikast esemete, sanitaartehnika ja keraamiliste pindade kaitsmiseks ja poleerimiseks. Sobib ka klaasist ja plastikust dušikabiinidele. Kergendab ja kiirendab oluliselt pindade puhastamist ja hooldust ning värskendab pindade väljanägemist.

Töötlemata pinnad vannitoas, WC-s ja sansõlmedes on reeglina poorsed, mis teeb nende pesemise ja puhastamise keeruliseks. Seebimustusel, sooladel, mineraalidel ja muul mustusel on lihtne pinnale kinnituda ning nad imenduvad aja jooksul sügavale pinda. Profitoode CleverCLEAN PRO keraamikale ja sanitaartehnilistele seadmetele katab kõik pindade ebatasasused ja kriimustused ning mustusel ei ole võimalik pinda sisse imbuda. Peale töötlemist on pinnad siledad ning tänu tootes sisalduvatele nanoosakestele ka vetthülgavad. Puhastamist kergendav toode sobib kõikide vannitoas, WCs ja sansõlmedes paiknevate pindade hooldamiseks.

Küsi hinda.


Образует на поверхности оптически прозрачное защитное покрытие, которое препятствует загрязнению поверхностей. Уменьшает вероятность распространения инфекции, улучшает общую гигиену.

Поверхность приобретает водо- и грязеотталкивающие свойства и это препятствует образованию солевых подтеков и отложений. Применяется для облицовочной плитки и сантехнического оборудования из керамики, хромированной стали, цветных металлов, пластика и стекла.

Маленький расход и продолжительный эффект действия (от 2 недель), по сравнению с традиционными моющими средствами, снижают затраты на уборку почти в 5 раз и уменьшают загрязнение дома и окружающей среды бытовыми химикатами.

На заказ.